De Marez Vincent

De Marez Vincent

Annelies en Vincent Vandaele-De Marez
BV De Marez
Dorpsplein 10 - 8560 - Gullegem

instagram
facebook
mail
bellen
website
locatie-adres Google Maps

Al van jongs af aan wou ik bakker worden, daarom besloot ik om een bakkersopleiding te volgen in Ter Groene Poorte te Brugge. Gedurende deze opleiding deed ik weekendwerk bij Patrick Declerck van Fijnbakkerij Ons Dorp (Woumen), alsook mijn stage in het vijfde jaar. In mijn laatste jaar kreeg ik de kans om stage te doen bij Stephan Destrooper (Sint-Idesbald). Ik bleef er uiteindelijk werken als patissier gedurende vijf jaar. In die periode leerde ik er ook mij vrouw, Annelies Vandaele, kennen. Zij werkte er toen als jobstudente.

Onze droom was het starten van een eigen zaak, na een lange zoektocht zijn we uiteindelijk terecht gekomen in Gullegem, net naast de kerk. Op 1 april 2017 openden wij onze eigen ambachtelijke bakkerij. We creëerden op een korte tijd een sterk groeiende zaak. Begin 2021 werd de werkplaats volledig gesloopt en er werd plaats gemaakt voor een nieuwbouw met moderne infrastructuur en apparatuur. In 2022 kwam de winkel aan bod, deze werd up-to-date gemaakt om een ruimer gamma overzichtelijk te kunnen aanbieden.

Wij willen ons graag onderscheiden door alles in eigen huis te maken, gaande van brood, fijne patisserie, ijs en chocolade.