Jonas D’hulster

Jonas D’hulster
instagram
facebook
mail
bellen
website
locatie-adres Google Maps

Jonas heeft zijn opleiding in brood- en banketbakkerij genoten aan de Bakkerijschool Ter Groene Poorte in Brugge, met een specialisatie in patisserie en chocolaterie. Gedurende zijn opleiding heeft hij waardevolle stages gelopen bij gerenommeerde instellingen, waaronder Servaas Vanmullem, Les Clos des Lys in Perpignian, en Bakkerij Espero in Oostduinkerke, waar hij ook enkele drukke zomermaanden heeft gewerkt.

Na zijn opleiding trad Jonas in vaste dienst bij Stephan Destrooper als patissier, waar hij zijn carrière verder ontwikkelde en verantwoordelijk werd voor de dagelijkse leiding van de bakkerij. Tijdens deze periode heeft Jonas ook zijn vrouw Angelique ontmoet, die werkzaam was als winkelmedewerker.

Na vijf jaar besloten Jonas en Angelique om een bakkerij over te nemen in Nieuwpoort, waar Jonas eerder als jobstudent had gewerkt. Op 1 april 2021 openden zij de deuren van Bakkerij Tartelique, een klassieke brood- en banketbakkerij, waar vers brood en fijne patisserie de specialiteit zijn.