CHRISTOPHE ROGGE

Christophe Rogge
facebook
mail
bellen
locatie-adres Google Maps

Onweerstaanbare kwaliteit in brood en patisserie

Niets dat de appetijt in een lekker ontbijt zo kan opwekken als de heerlijke geur van versgebakken brood. Die kunst verstaat Bakkerij Rogge al liefst 103 jaar. Met 4 winkelpunten  is deze zaak een absolute trekpleister voor inwoners van Oudenaarde en Kruishoutem.
Met Christophe Rogge en echtgenote Lut Boterdaele zet de vierde generatie de familiale traditie in kraakverse bakkerijproducten verder. "Als ambachtelijke bakkerij maken wij elke dag opnieuw werk van een mooi uitgebalanceerd assortiment, met een gezond evenwicht tussen brood en patisserie," legt Lut uit.  Zoon Edward (vijfde generatie) legt zich toe op de desemcultuur. Na maandenlang in Duitsland te werken heeft hij  het echt in de vingers.

Kracht van een ambacht

Bakkerij Rogge beschikt over twee winkelpunten in Oudenaarde (Bergstraat en de Markt) en een in Kruishoutem en in Eine een vierde filiaal. "De bakkerij zelf verhuisde 11 jaar geleden naar een nieuwe locatie, waar het machinepark grondig werd gemoderniseerd. Toch blijft het ambachtelijke karakter absoluut voorop staan: onze 5 bakkers, waaronder mijn man, maken zo goed als alles zelf."

Voortdurend vers, met oog voor vernieuwde technieken zowel in brood als gebak streven wij naar de beste kwaliteit…

Een eigen chauffeur en Lut bevoorraden dagelijks verschillende keren de winkelpunten met versgebakken producten, waardoor elke dag van 7 tot 19 uur voortdurend die typisch heerlijke geur in de winkels hangt.